Працюємо щодня з 08:00 до 22:00

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі: Політика конфіденційності) ґрунтується на вимогах згідно із Законом України “Про захист персональних даних” No2297-VI від 1 червня 2010 року, а також Загального регламенту захисту персональних даних Європейського Союзу (GDPR) і діє відносно всієї інформацію, яку Адміністрація сайту skup-auto.com може отримати про Користувача під час використання Сайту skup-auto.com.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. Адміністрація сайту skup-auto.com (далі: Адміністрація сайту) уповноважені співробітники на управління сайтом, які діють від імені Сайту skup-auto.com, які організовують та здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії чи операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. “Персональні дані” – відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

1.1.3. “Обробка персональних даних” – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збирання, записування, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. “Конфіденційність персональних даних” – обов’язкова для дотримання Адміністратором або іншою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх розповсюдження без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.5. “Користувач сайту skup-auto.com” – особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет та використовує Сайт skup-auto.com.

1.1.6. “Cookies” – невеликий фрагмент даних, надісланий веб-сервером і зберігається на комп’ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті, намагаючись відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. IP-адреса – унікальна мережна адреса вузла в комп’ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Ця Політика конфіденційності регламентує порядок збирання, використання та розголошення інформації, у тому числі персональних даних Користувача.

2.2. Рекомендується ознайомитися з усіма положеннями Політики конфіденційності для усвідомленого прийняття правил Користувачем.

2.3. Використовуючи будь-який розділ Сайту skup-auto.com, Користувач автоматично погоджується з умовами даної Політики конфіденційності. У разі незгоди Користувача з будь-якими положеннями Політики конфіденційності йому заборонено використовувати Сайт skup-auto.com, будь-які дані, опубліковані на Сайті, будь-які послуги, що надаються за допомогою Сайту, та необхідно залишити інтернет-ресурс skup-auto.com.

2.4. Користувач не має права користуватися можливостями Сайту skup-auto.com і не може прийняти умови Політики конфіденційності, якщо його вік не відповідає встановленому законодавством України для укладення подібних угод або не виконав інших умов для укладення угод, передбачених законодавством.

2.5. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до сайту skup-auto.com. Адміністрація сайту не контролює та не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті skup-auto.com.

2.6. Користувач усвідомлює, що його безвідповідальна поведінка щодо безпеки та конфіденційності його Персональних даних може призвести до отримання неконтрольованого доступу до облікового запису третіми особами. Адміністрація сайту не відповідає за шкоду та будь-які негативні наслідки цієї дії.

3. ДАНІ І ПОРЯДОК ЇХ ЗБОРУ

3.1. Персональні дані – інформація, за допомогою якої можна визначити особистість Користувача та/або застосовувати її для зв’язку з Користувачем. Цю інформацію Користувач надає у процесі заповнення форми зворотного зв’язку. Ця інформація має на увазі: ім’я та номер телефону Користувача.

3.2. Дані, збирання яких здійснюється автоматично при вході Користувача на Сайт. До такої інформації належать:

– адреси сторонніх інтернет-ресурсів, з яких Користувач перейшов на Сайт;

– адреса мережевого протоколу IP (IP-адреса) Користувача;

– сторінки Сайту, які відвідує Користувач;

– технічну інформацію про браузер та комп’ютер Користувача;

– Дані про порушення функціонування Сайту, що виникли з вини Користувача.

3.3. Файли cookie – текстові файли, які Сайт розміщує на жорсткому диску. У файлах cookie може зберігатися інформація про комп’ютер Користувача, тип використовуваного ним браузера та кількість відвідувань будь-якого інтернет-ресурсу з даного комп’ютера. Ці файли Адміністрація сайту використовує як допоміжний інструмент для ефективного функціонування Сайту, а також для надання Сайту можливості зберегти інформацію про Користувача та під час наступних відвідувань Користувачем Сайту забезпечити максимально зручне та результативне використання Сайту та послуг skup-auto.com.

3.4. Дані, автоматичне збирання яких здійснює Сайт skup-auto.com, самі по собі не можуть застосовуватися для ідентифікації Користувача. Вся інформація не змінюється у процесі збору даних.

4. СПОСІБ І МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ/ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовувати з метою встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи направлення повідомлень, запитів щодо використання Сайту, надання послуг, обробка запитів та заявок від Користувача.

4.2. Головною метою збору, зберігання та обробки Персональних даних Користувача є захист інтересів Користувача та Адміністрації сайту, а також надання Користувачеві послуг, включаючи відображення персоналізованої чи загальної інформації, а також підвищення якості сервісу викупу авто в цілому.

5. УМОВИ НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІХ ОСІБ

5.1. Адміністрація сайту не передає та не продає персональні дані Користувача без його попередньої згоди.

5.2. Передача Персональних даних третім особам допускається лише у таких випадках:

5.2.1. Після отримання згоди Користувача, якому належить ця інформація;

5.2.2. При необхідності передачі Персональних даних з метою виконання замовлення або запиту Користувача (наприклад, терміновий продаж транспортного засобу, автовикуп тощо);

5.2.3. За обґрунтованими запитами уповноважених державних органів України, які мають право отримувати таку інформацію та в порядку, встановленому законодавством України.

5.3. На Сайті skup-auto.com використовуються сторонні інтернет-сервіси, які здійснюють незалежний від Адміністрації сайту збір інформації: Google Analytics, Facebook.com та ін. Зібрані ними дані можуть надаватися іншим службам усередині цих організацій, вони можуть використовувати дані для персоналізації реклами своєї рекламної мережі. З користувальницькими угодами цих організацій можна ознайомитись на їхніх сайтах. Там Користувач може відмовитися від збору ними персональних даних, наприклад блокувальник Google Analytics знаходиться тут.

5.4. Також розголошення персональних даних здійснюється при оформленні Користувачем послуг на Сайті, але тільки в обсязі, який є обов’язковим для визначення Користувача та його запиту.

5.5. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.6. У разі втрати або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

6. ПОРЯДОК ЗБЕРІГАННЯ, ЗМІНИ І ВИДАЛЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ

6.1. Адміністрація сайту зберігає персональні дані Користувача відповідно до внутрішніх регламентів сервісів протягом часу, необхідного для використання даних для основної діяльності сайту.

6.2. Користувач у будь-який момент має право на:

  • редагування та видалення Персональних даних, наданих Сайту skup-auto.com;

  • відкликання своєї згоди на використання персональних даних;

  • припинення прийому файлів cookie.

Для цього Користувачеві необхідно зв’язатися з Адміністрацією сайту за адресою: вул. Дегтярівська, 25А, м. Київ, 04119, або e-mail: car@skup-auto.com.

7. ПОРЯДОК ЗМІНИ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

7.1. Адміністрація сайту має право в будь-який час коригувати будь-які положення Політики конфіденційності відповідно до змін законодавства, що стосується персональних даних у Європейському Союзі та в державі Україна. Нова версія Політики конфіденційності перебуватиме у відкритому доступі на Сайті. Усі зміни набирають чинності з моменту їх розміщення на Сайті. Користуючись Сайтом skup-auto.com, Користувач автоматично підтверджує свою згоду з умовами такої версії Політики конфіденційності, яка є актуальною на даний момент.

7.2. Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки або витрати, які зазнав Користувач або треті особи через неправильне розуміння чи нерозуміння умов цієї Угоди, інструкцій або правил використання Сайту щодо порядку публікації інформаційних даних та інших технічних моментів.

8. ЗВОРОТНИЙ ЗВ’ЯЗОК

8.1. Зв’язатися з Адміністрацією сайту skup-auto.com з питань, пов’язаних із Політикою конфіденційності, можна: за адресою вул. Дегтярівська, 25А, м. Київ, 04119, по e-mail: car@skup-auto.com, або за допомогою контактної форми, зазначеної у відповідному розділі даного Сайту.

Скуп Авто
Контакти

Напишіть нам у Вайбер —
оцінимо ваш автомобіль по фотографіям за 20 хвилин.